HC Draci Bílina - mládež

Vítejte na stránkách hokejového klubu
HC Draci Bílina - mládež
www.hokejbilina.cz

Krajská liga mužů Ústeckého kraje - Play-Off 2023/2024
Finále - 1.kolo

Zimní stadion Kadaň, 2.3.2024 16:00

SK Kadaň

SK Kadaň

7 : 3

(2:1,1:0,4:2)

HC Draci Bílina

HC Draci Bílina

SK Kadaň : HC Draci Bílina 7:3 (2:1,1:0,4:2)

První finálové utkání se stalo kořistí domácího týmu, které hnalo za vítězstvím zcela zaplněné hlediště Kadaňského zimního stadionu. Naši hráči ale byli domácím více než vyrovnaným soupeřem.

Do první velké šance utkání se dostal Honza Musil, tváří v tvář však proti domácímu brankáři neuspěl. Naopak domácí tým nabídnutou první přesilovou hru využil ke vstřelení první branky utkání. Za několik minut na to navýšili domácí své vedení na dvě branky. Naši kluci se však nevzdávali a v polovině první třetiny brankou juniora Lukáše Sochora snížili na 2:1.

Druhá třetina přinesla oboustraně vyrovnaný hokej s šancemi na obou stranách, bohužel pro nás, byl to domácí tým, který jednu z šancí využil ke vstřelení další branky.

Do třetí třetiny jsme vstupovali s tím, že nic není ztraceno a že ještě můžeme zabojovat o úspěch v tomto utkání. A skutečně se nám podařilo snížit na 3:2. Domácí v zápětí odpověděli na brankou na 4:2. A totéž se opakovalo i po vstřelení naší třetí branky. A tak rozuzlení přinesla 58.minuta, kdy při vyloučení domácího hráče jsme sáhli k odvolání brankáře a přesilové hře 6 na 4. Tato herní varianta nám ale nevyšla a domácí navýšili skóre na 6:3, aby následně ještě upravili na konečných 7:3.

I přes porážku v prvním finálovém utkání kluci nemusí věšet hlavy. Naopak, pokud naváží i příští sobotu na dnešní výkon, mohou favorita z Kadaně opět nejen potrápit ale i vrátit finálovou seriri zpět do Kadaně. Věříme že nás přijdete v hojném  počtu ke druhému fiálovému utkání podpořit. Určitě uvidíte kvalitní hokej a skutečné vyvrcholení sezóny.

Informace o utkání

SK Kadaň:

Branky:

Tresty:

HC Draci Bílina:
A. Adámek, M. Polák, T. Kubinčák, A. Fryč, L. Jirkovský, T. Druxa, V. Málek, M. Kučera, J. Jaroš, N. Komisar, J. Kaše, L. Sochor, R. Bobko, Š. Tetřev, P. Mašek, J. Musil, T. Malec, D. Adámek

Branky:
10. L. Sochor (T. Druxa, R. Bobko),
48. T. Kubinčák (V. Málek, T. Malec),
55. M. Kučera

Tresty:
2. Š. Tetřev (2 minuty)
14. J. Kaše (2 minuty)
18. V. Málek (2 minuty)
28. T. Malec (2 minuty)
31. P. Mašek (2 minuty)
32. T. Malec (2 minuty)
39. Š. Tetřev (2 minuty)
39. J. Kaše (2 minuty)
52. A. Fryč (2 minuty)

Střely: 29:36

Počet diváků: 1843

« Zpět na rozpis

Město Bílina Ústecký kraj NSA Město Teplice MŠMT ČEZ

Počet návštěv: 64625
Posledních 30 dnů: 894 | Posledních 7 dnů: 114 | Poslední den: 12

© 2024 HC Draci Bílina - mládež | Všechna práva vyhrazena | info@hokejbilina.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne