HC Draci Bílina - mládež

Vítejte na stránkách hokejového klubu
HC Draci Bílina - mládež
www.hokejbilina.cz

Krajská liga mužů Ústeckého kraje - Play-Off 2023/2024
Semifinále - 2.kolo

Zimní stadion Bílina, 17.2.2024 17:00

HC Draci Bílina

HC Draci Bílina

4 : 3


Po prodl.

(1:1,0:0,2:2)

HC Slovan Louny

HC Slovan Louny

Galerie k zápasu

Utkání jsme začali velice nervozně a nervozity jsme se v podstatě po celé utkání nezbavili. Průběh utkání tomu také odpovídal. Naopak hokejisté Loun přijeli s odhodláním "urvat" vítězství a vrátit sérii zpět do Loun k třetímu rozhodujícímu utkání.

A byl to právě hostující tým, který vstřelil v šesté minutě první branku utkání. Naštěstí v jedenácté minutě jsme dokázali skóre dorovnat.

Ačkoliv i druhá třetina byla hodně dramatická a vypracovali jsme si několik slibných šancí, branku jsme ale vstřelit nedokázali. A to nedokázal ani hostující tým, a tak se oba týmy do kabin odebraly za stavu, který platil již po první třetině.

Velikým povzbuzením domácího týmu byla vstřelená branka ve třetí minutě závěrečné třetiny, kdy jsme využili nabídnutou přesilovou hru. Třetí třetina přinesla ovšem velké množství vyloučených hráčů na obou stranách, což se ukázalo jako rozhodující. Nejprve hosté využili druhou nabídnutou přesilovou hru 5 na 3, ke vstřelení vyrovnávací branky. A ta je naladila ke zlepšenému výkonu i v dalších minutách a jen díky výbornému výkonu Marka v brance nevstřeli více než jeden další gól, čímž ale i tak strhli vedení na svou stranu a už to vypadalo, že semifinálová serie se opravdu vrátí zpět do Loun. Vyloučení hostujícího hráče v poslední minutě třetí třetiny nabídlo našim hráčům možnost odvolat brankáře, využít Petrem Maškem přesilovou hru 6 na 4 devatenáct vteřin před závěrečnou sirénou k vyrovnání na 3:3 a vynutit si tak prodloužení.

K naší velké radosti prodloužení netrvalo moc dlouho a již po 97 vteřinách Tomáš Malec vstřelil branku, čímž posunul náš tým do finále.

Děkujeme tímto i všem našim fanouškům, kteří nás v opravdu hojném počtu přišli podpořit a věříme, že na finále přijdete nejméně ve stejném počtu opět do hlediště fandit našim klukům.

 

Informace o utkání

HC Draci Bílina:
M. Pokuta, A. Adámek, M. Polák, M. Záhorec, T. Kubinčák, A. Fryč, L. Jirkovský, T. Druxa, V. Málek, M. Kučera, L. Hrnčíř, J. Jaroš, J. Kaše, L. Sochor, R. Bobko, Š. Tetřev, Š. Lhotka, P. Mašek, J. Musil, T. Malec, D. Adámek

Branky:
12. T. Malec (L. Sochor),
43. T. Kubinčák (T. Malec, M. Pokuta),
60. P. Mašek (T. Druxa),
62. T. Malec (J. Jaroš)

Tresty:
7. T. Druxa (2 minuty)
15. M. Kučera (2 minuty)
18. Š. Tetřev (2 minuty)
22. R. Bobko (SS)
31. L. Sochor (2 minuty)
38. T. Malec (2 minuty)
44. L. Jirkovský (2 minuty)
44. J. Jaroš (2 minuty)
44. J. Jaroš (2 minuty)
49. L. Hrnčíř (2 minuty)
50. A. Fryč (2 minuty)
50. A. Fryč (5 minuty)
50. A. Fryč (OK)
50. T. Malec (2 minuty)
55. Š. Tetřev (2 minuty)
55. P. Mašek (2 minuty)

HC Slovan Louny:

Branky:

Tresty:

Střely: 28:40

Počet diváků: 278

« Zpět na rozpis

Město Bílina Ústecký kraj NSA Město Teplice MŠMT ČEZ

Počet návštěv: 64662
Posledních 30 dnů: 782 | Posledních 7 dnů: 96 | Poslední den: 10

© 2024 HC Draci Bílina - mládež | Všechna práva vyhrazena | info@hokejbilina.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne